pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı’ndan uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 14:32, Güncelleme: 19.09.2024 - 14:16
 

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı’ndan uyuşturucu operasyonu

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı’ndan uyuşturucu operasyonu

Iğdır’da Jandarma tarafından yapılan aramada 5 bin 800 gram kubar esrar maddesi ve 26 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.Iğdır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık Suçları ile Mücadele kapsamında yaptığı istihbarat çalışmaları sonucunda Aralık bölgesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheliyi yakaladı. Şüpheli kişinin adresinde gerçekleştirilen arama faaliyeti neticesinde, 5 bin 800 gram kubar esrar maddesi ve 26 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak bir şüpheli gözaltına alındı. Jandarma, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
Iğdır İl Jandarma Komutanlığı’ndan uyuşturucu operasyonu
Iğdır’da Jandarma tarafından yapılan aramada 5 bin 800 gram kubar esrar maddesi ve 26 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Iğdır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık Suçları ile Mücadele kapsamında yaptığı istihbarat çalışmaları sonucunda Aralık bölgesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheliyi yakaladı. Şüpheli kişinin adresinde gerçekleştirilen arama faaliyeti neticesinde, 5 bin 800 gram kubar esrar maddesi ve 26 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak bir şüpheli gözaltına alındı. Jandarma, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.