pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari’de “Temiz Okulum Temiz Mahallem” temizlik kampanyası

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 10:32, Güncelleme: 19.09.2024 - 10:18
 

Hakkari’de “Temiz Okulum Temiz Mahallem” temizlik kampanyası

Hakkari’de “Temiz Okulum Temiz Mahallem” temizlik kampanyası

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’deki Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulu tarafından Dünya Temizlik Haftası etkinlikleri kapsamında “Temiz Okulum Temiz Mahallem” sloganıyla temizlik kampanyası başlatıldı.Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulunun 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlattıkları temizlik kampanyasına okulun müdür yardımcısı ve öğretmenleri de destek verdi. Ellerine çöp poşeti alan çocuklar, okul çevresi ve mahalle arasına girerek öğretmenleri himayesinde çevre temizliği yaptılar.Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulu yetkilileri, çevreyi temiz tutmanın ve korumanın önemini vurgulayarak, toplumda çevre duyarlılığının arttırılmasını hedeflediklerini belirttiler.
Hakkari’de “Temiz Okulum Temiz Mahallem” temizlik kampanyası
HAKKARİ (İHA) – Hakkari’deki Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulu tarafından Dünya Temizlik Haftası etkinlikleri kapsamında “Temiz Okulum Temiz Mahallem” sloganıyla temizlik kampanyası başlatıldı.
Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulunun 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlattıkları temizlik kampanyasına okulun müdür yardımcısı ve öğretmenleri de destek verdi. Ellerine çöp poşeti alan çocuklar, okul çevresi ve mahalle arasına girerek öğretmenleri himayesinde çevre temizliği yaptılar.
Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulu yetkilileri, çevreyi temiz tutmanın ve korumanın önemini vurgulayarak, toplumda çevre duyarlılığının arttırılmasını hedeflediklerini belirttiler.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.