pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Victor Osimhen, Galatasaray’ın 6. Nijeryalı futbolcusu oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2024 - 20:01, Güncelleme: 04.09.2024 - 19:44
 

Victor Osimhen, Galatasaray’ın 6. Nijeryalı futbolcusu oldu

Victor Osimhen, Galatasaray’ın 6. Nijeryalı futbolcusu oldu

Galatasaray’ın yeni transferi golcü futbolcu Victor Osimhen, sarı-kırmızılıların tarihindeki 6. Nijeryalı futbolcusu oldu.Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hücum bölgesine önemli bir yıldız ismi kattı. Sarı-kırmızılılar bu kapsamda İtalyan ekibi Napoli’de forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Victor Osimhen’i kiralık olarak transfer etti.Osimhen aynı zamanda Galatasaray’ın 6. Nijeryalı futbolcusu oldu. Sarı-kırmızılılarda daha önce Dominic Iorfa, Henry Onyekuru, Valentine Ozornwafor, Jesse Sekidika ve Oghenekaro Etebo forma giymişti.
Victor Osimhen, Galatasaray’ın 6. Nijeryalı futbolcusu oldu
Galatasaray’ın yeni transferi golcü futbolcu Victor Osimhen, sarı-kırmızılıların tarihindeki 6. Nijeryalı futbolcusu oldu.
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hücum bölgesine önemli bir yıldız ismi kattı. Sarı-kırmızılılar bu kapsamda İtalyan ekibi Napoli’de forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Victor Osimhen’i kiralık olarak transfer etti.
Osimhen aynı zamanda Galatasaray’ın 6. Nijeryalı futbolcusu oldu. Sarı-kırmızılılarda daha önce Dominic Iorfa, Henry Onyekuru, Valentine Ozornwafor, Jesse Sekidika ve Oghenekaro Etebo forma giymişti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.