pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şırnak'taki Helikopter Kazası

07.06.2017 - 17:53, Güncelleme: 07.06.2017 - 17:53
 

Şırnak'taki Helikopter Kazası

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Pekmezoğlu ve beraberindekiler, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Yarbay Songül...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Pekmezoğlu ve beraberindekiler, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Yarbay Songül Yakut'un Ankara'da görev yaptığı ilçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.Pekmezcioğlu ve beraberindekiler, buradaki subay ve askerlere başsağlığı diledi.Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pekmezcioğlu, şehit Yarbay Songül Yakut'un Beypazarı'nda 3 yıl görev yaptığını belirterek, onun silah arkadaşlarına taziyede bulunduklarını söyledi.Pekmezcioğlu, Yakut’un silah arkadaşlarını unutmanın mümkün olmadığını belirterek, "Allah şehit Yakut'a gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun." diye konuştu.Yarbay Songül Yakut, Şırnak'ta yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Pekmezoğlu ve beraberindekiler, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Yarbay Songül...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Pekmezoğlu ve beraberindekiler, Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Yarbay Songül Yakut'un Ankara'da görev yaptığı ilçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

Pekmezcioğlu ve beraberindekiler, buradaki subay ve askerlere başsağlığı diledi.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pekmezcioğlu, şehit Yarbay Songül Yakut'un Beypazarı'nda 3 yıl görev yaptığını belirterek, onun silah arkadaşlarına taziyede bulunduklarını söyledi.

Pekmezcioğlu, Yakut’un silah arkadaşlarını unutmanın mümkün olmadığını belirterek, "Allah şehit Yakut'a gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun." diye konuştu.

Yarbay Songül Yakut, Şırnak'ta yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.