pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Galatasaray, son hazırlık maçını Parma ile oynayacak

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 13:01, Güncelleme: 27.07.2024 - 12:49
 

Galatasaray, son hazırlık maçını Parma ile oynayacak

Galatasaray, son hazırlık maçını Parma ile oynayacak

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, 5. ve son hazırlık karşılaşmasını Parma ile oynayacak.Galatasaray, Avusturya kampının son gününde İtalya Serie A takımlarından Parma ile bu akşam saat 21.15’te hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Linz şehrinde bulunan Raiffeisen Arena’da oynanacak mücadele D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.Yeni sezonun ilk hazırlık maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Galatasaray, ardından Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Daha sonra Slovak ekibi Trencin’i 4-1’lik sonuçla geçen sarı-kırmızılı ekip, dördüncü hazırlık maçında İtalyan ekibi Lecce’yi 2-1 mağlup etti.
Galatasaray, son hazırlık maçını Parma ile oynayacak
Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, 5. ve son hazırlık karşılaşmasını Parma ile oynayacak.
Galatasaray, Avusturya kampının son gününde İtalya Serie A takımlarından Parma ile bu akşam saat 21.15’te hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Linz şehrinde bulunan Raiffeisen Arena’da oynanacak mücadele D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
Yeni sezonun ilk hazırlık maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Galatasaray, ardından Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Daha sonra Slovak ekibi Trencin’i 4-1’lik sonuçla geçen sarı-kırmızılı ekip, dördüncü hazırlık maçında İtalyan ekibi Lecce’yi 2-1 mağlup etti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.