pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aksoy Başkanlığında, il sağlık hizmetleri toplantısı gerçekleştirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 12:03, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:31
 

Vali Aksoy Başkanlığında, il sağlık hizmetleri toplantısı gerçekleştirildi

Vali Aksoy Başkanlığında, il sağlık hizmetleri toplantısı gerçekleştirildi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Babür Mimtaş, Destek Hizmetleri Başkanı Erol Yılmaz ve yardımcısı Selçuk Kocaman’ın katılımıyla il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.Toplantıda; İl Sağlık Müdürü Bildirici ve diğer katılımcılar Eskişehir sağlık hizmetleri alanında devam eden proje ve yatırımlar ile önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili Vali Aksoy bilgilendirme sunumu yaptı.
Vali Aksoy Başkanlığında, il sağlık hizmetleri toplantısı gerçekleştirildi
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.
Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Babür Mimtaş, Destek Hizmetleri Başkanı Erol Yılmaz ve yardımcısı Selçuk Kocaman’ın katılımıyla il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda; İl Sağlık Müdürü Bildirici ve diğer katılımcılar Eskişehir sağlık hizmetleri alanında devam eden proje ve yatırımlar ile önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili Vali Aksoy bilgilendirme sunumu yaptı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.