pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Yanan araçta bulunan kişi yaşamını yitirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 12:01, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:47
 

Yanan araçta bulunan kişi yaşamını yitirdi

Yanan araçta bulunan kişi yaşamını yitirdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yanan araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybetti.Bozüyük Saraycık Köyü yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle 11 TH 742 plakalı bir aracın yandığı ihbarını alan Jandarma, İtfaiye ve 112 Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yanan otomobil söndürülürken, araç içinde bulunan Emrah Gültekin isimli şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Emrah Gültekin’in cesedi Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yanan araçta bulunan kişi yaşamını yitirdi
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yanan araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybetti.
Bozüyük Saraycık Köyü yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle 11 TH 742 plakalı bir aracın yandığı ihbarını alan Jandarma, İtfaiye ve 112 Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yanan otomobil söndürülürken, araç içinde bulunan Emrah Gültekin isimli şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Emrah Gültekin’in cesedi Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.