pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Umut Nayir, Konyaspor’da

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2024 - 18:32, Güncelleme: 26.07.2024 - 18:06
 

Umut Nayir, Konyaspor’da

Umut Nayir, Konyaspor’da

Konyaspor, forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Konyaspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Slovenya’da kamp yapılan otelde yapılan imza töreninde, futbol şube sorumlularından Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Umut Nayir’e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.Umut, yeşil-beyazlı takımda 22 numaralı formayı terletecek.
Umut Nayir, Konyaspor’da
Konyaspor, forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Konyaspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Slovenya’da kamp yapılan otelde yapılan imza töreninde, futbol şube sorumlularından Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Umut Nayir’e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.
Umut, yeşil-beyazlı takımda 22 numaralı formayı terletecek.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.