pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2024 - 17:33, Güncelleme: 26.07.2024 - 17:10
 

Üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi: 2 yaralı

Üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi: 2 yaralı

Samsun’un Bafra ilçesinde hafif ticari araca çarpmamak için anı firen yapan üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi, sürücü ve yolcu yaralandı.Kaza, Hasan Aslan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hülya E.’nin (55) kullandığı 55 AKP 615 plakalı elektrikli bisiklet, eski stat yolundan caddeye çıkış yapan S.M.(35) idaresindeki 34 HDG 355 plakalı hafif ticari araca çarpmamak için ani anı fren yapması sonucu yola devrildi. Devrilen elektrikli bisiklet sürücüsü Hülya E. ve elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan Ezgişan K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi: 2 yaralı
Samsun’un Bafra ilçesinde hafif ticari araca çarpmamak için anı firen yapan üç tekerlekli elektrikli bisiklet devrildi, sürücü ve yolcu yaralandı.
Kaza, Hasan Aslan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hülya E.’nin (55) kullandığı 55 AKP 615 plakalı elektrikli bisiklet, eski stat yolundan caddeye çıkış yapan S.M.(35) idaresindeki 34 HDG 355 plakalı hafif ticari araca çarpmamak için ani anı fren yapması sonucu yola devrildi. Devrilen elektrikli bisiklet sürücüsü Hülya E. ve elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan Ezgişan K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.