pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 23:00, Güncelleme: 30.06.2024 - 22:57
 

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine giden M.D. idaresindeki 27 D 4548 plakalı kamyon, Doğanşehir yol kavşağına geldiği esnada aynı istikamette sağ şeritten kavşağa dönüş yapan İ.D. idaresindeki 63 ACI 079 plakalı hafif ticari ile çarpıştı. Kazada hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan M.A.D. ve A.D. yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine giden M.D. idaresindeki 27 D 4548 plakalı kamyon, Doğanşehir yol kavşağına geldiği esnada aynı istikamette sağ şeritten kavşağa dönüş yapan İ.D. idaresindeki 63 ACI 079 plakalı hafif ticari ile çarpıştı. Kazada hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan M.A.D. ve A.D. yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.