pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Akaryakıt istasyonunda araç alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 22:30, Güncelleme: 30.06.2024 - 22:05
 

Akaryakıt istasyonunda araç alev alev yandı

Akaryakıt istasyonunda araç alev alev yandı

Samsun’da bir akaryakıt istasyonda SUV tipi araç alev alev yandı. Küle dönen araç kullanılmaz hale geldi.Yangın, Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi mevkisinde bulunan OPET akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Aracına yakıt almak için istasyona gelen sürücünün aracı bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı. Korku dolu anlar yaşandığı yangını gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.
Akaryakıt istasyonunda araç alev alev yandı
Samsun’da bir akaryakıt istasyonda SUV tipi araç alev alev yandı. Küle dönen araç kullanılmaz hale geldi.
Yangın, Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi mevkisinde bulunan OPET akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Aracına yakıt almak için istasyona gelen sürücünün aracı bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı. Korku dolu anlar yaşandığı yangını gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.