pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Tandır damında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 18:31, Güncelleme: 30.06.2024 - 18:04
 

Tandır damında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

Tandır damında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

Iğdır’da bir evin tandır damında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.Yangın, Topçular Mahallesi Orhan Gazi Caddesi’nde bulunan bir müstakil evin tandır damında çıktı.Yangına Iğdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın, ekiplerin etkin çalışması sayesinde çevreye yayılmadan kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor.
Tandır damında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Iğdır’da bir evin tandır damında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.
Yangın, Topçular Mahallesi Orhan Gazi Caddesi’nde bulunan bir müstakil evin tandır damında çıktı.Yangına Iğdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın, ekiplerin etkin çalışması sayesinde çevreye yayılmadan kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.