pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Aziz Yıldırım, Gazi Koşusu için Veliefendi Hipodromu’nda

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 16:30, Güncelleme: 30.06.2024 - 16:25
 

Aziz Yıldırım, Gazi Koşusu için Veliefendi Hipodromu’nda

Aziz Yıldırım, Gazi Koşusu için Veliefendi Hipodromu’nda

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 98. Gazi Koşusu’nu takip etmek için Veliefendi Hipodromu’na geldi.Bu yıl 98. kez koşulacak olan Gazi Koşusu öncesi Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım da koşuyu takip etmek amacıyla Veliefendi Hipodromu’na geldi.Tribünde locada oturan Yıldırım’ın yanında Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu da yer aldı. Aziz Yıldırım, sevgi gösterisinde bulunan bazı taraftarlara da selam verdi.
Aziz Yıldırım, Gazi Koşusu için Veliefendi Hipodromu’nda
Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 98. Gazi Koşusu’nu takip etmek için Veliefendi Hipodromu’na geldi.
Bu yıl 98. kez koşulacak olan Gazi Koşusu öncesi Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım da koşuyu takip etmek amacıyla Veliefendi Hipodromu’na geldi.
Tribünde locada oturan Yıldırım’ın yanında Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu da yer aldı. Aziz Yıldırım, sevgi gösterisinde bulunan bazı taraftarlara da selam verdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.