pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Samsun’da 11 bin 760 adet makaron ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 15:33, Güncelleme: 30.06.2024 - 15:06
 

Samsun’da 11 bin 760 adet makaron ele geçirildi

Samsun’da 11 bin 760 adet makaron ele geçirildi

Samsun’da KOM polisi tarafından 11 bin 760 adet sahte bandrollü makaron ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde yaptıkları takip ve çalışmada 10 bin adet sahte bandrollü boş makaron ve bin 760 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Samsun’da 11 bin 760 adet makaron ele geçirildi
Samsun’da KOM polisi tarafından 11 bin 760 adet sahte bandrollü makaron ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde yaptıkları takip ve çalışmada 10 bin adet sahte bandrollü boş makaron ve bin 760 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.