pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Milas’ta alevlerin önü kesildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 14:01, Güncelleme: 30.06.2024 - 13:53
 

Milas’ta alevlerin önü kesildi

Milas’ta alevlerin önü kesildi

Muğla’nın Milas ilçesi Gürçamlar mevkiinde başlayan orman yangı ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevlerin önü kesildi.Milas ilçesi Kazıklı ve Gürçamlar Mahallesi sınırında öğle saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın da etkisi ile hızla yayıldı. Kızılçam ormanlık alanda başlayan yangın sonrası bölgeye çok sayıda arazöz, itfaiye, helikopter ve yangın söndürme uçağı gönderildi. Ekiplerin havadan ve karadan gerçekleştirdiği yoğun müdahale sonrası bölgede bulunan tatil sitelerine alevler ulaşmadan önü kesildi.Kısmen kontrol altına alınan yangında yerleşim birimlerine tehdidin söz konusu olmadığı açıklandı.
Milas’ta alevlerin önü kesildi
Muğla’nın Milas ilçesi Gürçamlar mevkiinde başlayan orman yangı ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevlerin önü kesildi.
Milas ilçesi Kazıklı ve Gürçamlar Mahallesi sınırında öğle saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın da etkisi ile hızla yayıldı. Kızılçam ormanlık alanda başlayan yangın sonrası bölgeye çok sayıda arazöz, itfaiye, helikopter ve yangın söndürme uçağı gönderildi. Ekiplerin havadan ve karadan gerçekleştirdiği yoğun müdahale sonrası bölgede bulunan tatil sitelerine alevler ulaşmadan önü kesildi.
Kısmen kontrol altına alınan yangında yerleşim birimlerine tehdidin söz konusu olmadığı açıklandı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.