pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Parklarda şüphelilere yönelik polis uygulaması

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 11:37, Güncelleme: 30.06.2024 - 11:26
 

Parklarda şüphelilere yönelik polis uygulaması

Parklarda şüphelilere yönelik polis uygulaması

Eskişehir’de polis ekiplerince Millet Bahçesi ve Dede Korkut Parklarında şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada 33 şahsa kimlik sorgusu yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışma gerçekleştirildi. Bu çerçevede, 29 Haziran 2024 tarihinde Millet Bahçesi ve Dede Korkut Parklarında farklı saatlerde şüphelilere yönelik uygulama yapıldı. Çalışmalar sonucunda ekiplerce 33 şahsa kimlik sorgusu yapıldı. Yetkililer, uygulamaların devam ettiğini açıkladı.
Parklarda şüphelilere yönelik polis uygulaması
Eskişehir’de polis ekiplerince Millet Bahçesi ve Dede Korkut Parklarında şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada 33 şahsa kimlik sorgusu yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışma gerçekleştirildi. Bu çerçevede, 29 Haziran 2024 tarihinde Millet Bahçesi ve Dede Korkut Parklarında farklı saatlerde şüphelilere yönelik uygulama yapıldı. Çalışmalar sonucunda ekiplerce 33 şahsa kimlik sorgusu yapıldı. Yetkililer, uygulamaların devam ettiğini açıkladı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.