pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Çanakkale’de tarım arazisinde çıkan yangına müdahale sürüyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 18:31, Güncelleme: 29.06.2024 - 18:09
 

Çanakkale’de tarım arazisinde çıkan yangına müdahale sürüyor

Çanakkale’de tarım arazisinde çıkan yangına müdahale sürüyor

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Üvecik köyü yakınlarında başlayan anız yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Ezine ilçesi Üvecik köyü yakınlarında tarım arazisinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale ediyor.
Çanakkale’de tarım arazisinde çıkan yangına müdahale sürüyor
Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Üvecik köyü yakınlarında başlayan anız yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Ezine ilçesi Üvecik köyü yakınlarında tarım arazisinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.