pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ekili tarım arazisinde korkutan yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 16:07, Güncelleme: 29.06.2024 - 15:28
 

Ekili tarım arazisinde korkutan yangın

Ekili tarım arazisinde korkutan yangın

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde ekili tarım arazisinde sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından söndürüldü.Olay, Elmadağ’ın Tatlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Arazide sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, çevredeki tarım arazilerine sıçramadan ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.Jandarma ekipleri, yangının sebebini araştırıyor.
Ekili tarım arazisinde korkutan yangın
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde ekili tarım arazisinde sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından söndürüldü.
Olay, Elmadağ’ın Tatlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Arazide sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, çevredeki tarım arazilerine sıçramadan ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Jandarma ekipleri, yangının sebebini araştırıyor.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.