pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Demirköy’de buzağı aşılama ve küpe takma çalışmaları

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 14:31, Güncelleme: 29.06.2024 - 14:25
 

Demirköy’de buzağı aşılama ve küpe takma çalışmaları

Demirköy’de buzağı aşılama ve küpe takma çalışmaları

Kırklareli Demirköy ilçesinde Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından buzağılar aşılanarak, küpeleri takıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından, Demirköy ilçesinde 25 Haziran 2024 tarihinde başlatılan buzağı aşılama ve küpe takma çalışması dem ediyor. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yapılan çalışmanın 8 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edileceği bildirildi.
Demirköy’de buzağı aşılama ve küpe takma çalışmaları
Kırklareli Demirköy ilçesinde Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından buzağılar aşılanarak, küpeleri takıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından, Demirköy ilçesinde 25 Haziran 2024 tarihinde başlatılan buzağı aşılama ve küpe takma çalışması dem ediyor. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yapılan çalışmanın 8 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edileceği bildirildi.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.