pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bilecik’te 20 işçi hastanelik oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 13:33, Güncelleme: 29.06.2024 - 13:10
 

Bilecik’te 20 işçi hastanelik oldu

Bilecik’te 20 işçi hastanelik oldu

Bilecik’in faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan 20 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu.Alınan bilgilere göre, Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir porselen fabrikasında çalışan 20 işçi akşam yemeği sonrası zehirlenme şüphesi ve karın ağrısı, ishal ile kusma şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Bilecik, Pazaryeri ve Bozüyük Devlet Hastaneleri’nde tedavi altına alınan 20 işçi ardından taburcu edildi.Konuyla ilgili valilik adli tahkikat ve idari incelemenin başlatıldığı belirtildi.
Bilecik’te 20 işçi hastanelik oldu
Bilecik’in faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan 20 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu.
Alınan bilgilere göre, Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir porselen fabrikasında çalışan 20 işçi akşam yemeği sonrası zehirlenme şüphesi ve karın ağrısı, ishal ile kusma şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Bilecik, Pazaryeri ve Bozüyük Devlet Hastaneleri’nde tedavi altına alınan 20 işçi ardından taburcu edildi.
Konuyla ilgili valilik adli tahkikat ve idari incelemenin başlatıldığı belirtildi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.