pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 12:02, Güncelleme: 29.06.2024 - 11:46
 

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar için 8 branşta ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okulları başlıyor.Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve çocukların yaz aylarında vakitlerini verimli değerlendirmeleri amacı ile planlanan kurslar, 1 Temmuz Pazartesi başlayıp 13 Eylül Cuma sona erecek.Yaz spor okullarına kayıt yapan tüm çocuklara şort-tişört-şapka ve ilgili branşların malzemeleri ücretsiz dağıtılacak.
Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar için 8 branşta ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okulları başlıyor.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve çocukların yaz aylarında vakitlerini verimli değerlendirmeleri amacı ile planlanan kurslar, 1 Temmuz Pazartesi başlayıp 13 Eylül Cuma sona erecek.
Yaz spor okullarına kayıt yapan tüm çocuklara şort-tişört-şapka ve ilgili branşların malzemeleri ücretsiz dağıtılacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.