pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

BTSO başkanlarından Mutlu Uraz, hayatını kaybetti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 11:37, Güncelleme: 29.06.2024 - 11:10
 

BTSO başkanlarından Mutlu Uraz, hayatını kaybetti

BTSO başkanlarından Mutlu Uraz, hayatını kaybetti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında yıllar önce başkanlık yapan Mutlu Uraz, 86 yaşında hayatını kaybetti.Bursa’nın önemli iş insanlarından Mutlu Uraz, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşuna öncelik ederken, Ticaret ve Sanayi Odasında ise 1989 yılında kısa dönem yönetim kurulu başkanlığı yaptı. BTSO meclis üyeliği, BTSO yönetim kurulu üyeliği, başkan vekilliği ve başkanlık yapan Uraz 86 yaşında hayatını kaybetti.Ailesi ve sevenleri büyük üzüntüye boğan Uraz, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camisinde ikindi namazını müteakip Hasköy Mezarlığına defnedilecek.
BTSO başkanlarından Mutlu Uraz, hayatını kaybetti
Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında yıllar önce başkanlık yapan Mutlu Uraz, 86 yaşında hayatını kaybetti.
Bursa’nın önemli iş insanlarından Mutlu Uraz, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşuna öncelik ederken, Ticaret ve Sanayi Odasında ise 1989 yılında kısa dönem yönetim kurulu başkanlığı yaptı. BTSO meclis üyeliği, BTSO yönetim kurulu üyeliği, başkan vekilliği ve başkanlık yapan Uraz 86 yaşında hayatını kaybetti.
Ailesi ve sevenleri büyük üzüntüye boğan Uraz, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camisinde ikindi namazını müteakip Hasköy Mezarlığına defnedilecek.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.