pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Manisa FK, laktat testinden geçti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 10:34, Güncelleme: 29.06.2024 - 10:27
 

Manisa FK, laktat testinden geçti

Manisa FK, laktat testinden geçti

Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen laktat testinden geçti.2024-2025 sezonunda Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen laktat ve hız testinden geçti. Üç grup halinde yapılan testlerde, futbolcuların dayanıklılık seviyeleri, form durumları ve nabız değerleri tespit edildi.
Manisa FK, laktat testinden geçti
Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen laktat testinden geçti.
2024-2025 sezonunda Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen laktat ve hız testinden geçti. Üç grup halinde yapılan testlerde, futbolcuların dayanıklılık seviyeleri, form durumları ve nabız değerleri tespit edildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.