pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

663 sporcu atletizm seçmeleri için kıyasıya yarışıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 12:36, Güncelleme: 28.06.2024 - 12:08
 

663 sporcu atletizm seçmeleri için kıyasıya yarışıyor

663 sporcu atletizm seçmeleri için kıyasıya yarışıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen olan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) projesinin atletizm seçmeleri 34 ilden 663 sporcu ve 31 hakemin katılımıyla Bolu’da başladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen olan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) projesinin 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek olan atletizm seçmeleri başladı. Karaçayır Atletizm Pistinde devam edecek olan müsabakalar boyunca gençler 12-13 yaş kız ve erkek kategorilerinde, yüksek atlama, uzun atlama, fırlatma topu, 200 metre, 60 metre branşlarında yarışacak. Baraj kriterlerini geçmek için mücadele edecek olan sporcular, Sporcu Eğitim Merkezi’ne katılabilmeye hak kazanacak.
663 sporcu atletizm seçmeleri için kıyasıya yarışıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen olan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) projesinin atletizm seçmeleri 34 ilden 663 sporcu ve 31 hakemin katılımıyla Bolu’da başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen olan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) projesinin 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek olan atletizm seçmeleri başladı. Karaçayır Atletizm Pistinde devam edecek olan müsabakalar boyunca gençler 12-13 yaş kız ve erkek kategorilerinde, yüksek atlama, uzun atlama, fırlatma topu, 200 metre, 60 metre branşlarında yarışacak. Baraj kriterlerini geçmek için mücadele edecek olan sporcular, Sporcu Eğitim Merkezi’ne katılabilmeye hak kazanacak.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.