pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Tradewind Finance kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 11:58, Güncelleme: 28.06.2024 - 11:16
 

Tradewind Finance kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladı

Tradewind Finance kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladı

Tradewind Finance, kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladığını duyurdu.Ticaret finansmanı sağlayıcısı Tradewind Finance, kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladığını duyurdu. Birleşmiş Milletler’in web sitesinde yer alan bilgiye göre, ’Ekonomilerin bel kemiği’ olarak adlandırılan küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ), dünya genelindeki işletmelerin yüzde 90’ını oluşturmakta ve dünya çapında istihdamın yüzde 70’inden fazlasını sağlıyor.
Tradewind Finance kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladı
Tradewind Finance, kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladığını duyurdu.

Ticaret finansmanı sağlayıcısı Tradewind Finance, kullanıcılarının KOBİ Günü’nü kutladığını duyurdu. Birleşmiş Milletler’in web sitesinde yer alan bilgiye göre, ’Ekonomilerin bel kemiği’ olarak adlandırılan küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ), dünya genelindeki işletmelerin yüzde 90’ını oluşturmakta ve dünya çapında istihdamın yüzde 70’inden fazlasını sağlıyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.