pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

EDEP toplantısı Müftü Gül başkanlığında yapıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 09:32, Güncelleme: 28.06.2024 - 09:15
 

EDEP toplantısı Müftü Gül başkanlığında yapıldı

EDEP toplantısı Müftü Gül başkanlığında yapıldı

Eğitime Destek Platformu (EDEP) mutat toplantısı TOBB Binali Yıldırım Ortaokulu toplantı salonunda İl Müftüsü Muharrem Gül başkanlığında, eğitim görevlileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.Erzincan’da eğitim öğretim çalışmaları, okulların ve öğrencilerin durumları üzerine yapılan değerlendirmeler, 2024 yılı yaz dönemi dolayısıyla Yaz Kur’an Kursları ve eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi üzerine yapılan istişarelerle toplantı sona erdi.
EDEP toplantısı Müftü Gül başkanlığında yapıldı
Eğitime Destek Platformu (EDEP) mutat toplantısı TOBB Binali Yıldırım Ortaokulu toplantı salonunda İl Müftüsü Muharrem Gül başkanlığında, eğitim görevlileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Erzincan’da eğitim öğretim çalışmaları, okulların ve öğrencilerin durumları üzerine yapılan değerlendirmeler, 2024 yılı yaz dönemi dolayısıyla Yaz Kur’an Kursları ve eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi üzerine yapılan istişarelerle toplantı sona erdi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.