pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Arpaçaylı çocuklardan “Özgür Filistin” etkinliği!

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 15:07, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:46
 

Arpaçaylı çocuklardan “Özgür Filistin” etkinliği!

Arpaçaylı çocuklardan “Özgür Filistin” etkinliği!

Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Okçuoğlu köyünde Kuran Kursu öğrencileri, “Özgür Filistin” etkinliği düzenledi.Okçuoğlu köyü çocukları, Cami İmam Hatibi Muhammed Meral öncülüğünde İsrail tarafından Gazze’ye düzenlenen saldırılarda yaralanan ve hayatını kaybeden insanlara destek için “Özgür Filistin” temalı farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.Etkinlik kapsamında camide uçurtma yapan çocuklar, yaptıkları uçurtmaları daha sonra gökyüzüne uçurarak, Filistin’da yaşanan katliama dikkat çekti.
Arpaçaylı çocuklardan “Özgür Filistin” etkinliği!
Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Okçuoğlu köyünde Kuran Kursu öğrencileri, “Özgür Filistin” etkinliği düzenledi.
Okçuoğlu köyü çocukları, Cami İmam Hatibi Muhammed Meral öncülüğünde İsrail tarafından Gazze’ye düzenlenen saldırılarda yaralanan ve hayatını kaybeden insanlara destek için “Özgür Filistin” temalı farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.
Etkinlik kapsamında camide uçurtma yapan çocuklar, yaptıkları uçurtmaları daha sonra gökyüzüne uçurarak, Filistin’da yaşanan katliama dikkat çekti.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.