pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Gaziantep’te gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 10:06, Güncelleme: 27.06.2024 - 09:50
 

Gaziantep’te gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti

Gaziantep’te gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti

Gaziantep’te gündüz vakti kablo çalan şahıslar bu kadarına da pes dedirtti.Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Bekirbey Mahallesi’nde meydana geldi. Güpegündüz bir evin önündeki kabloları çalan 3 şahıs, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Hırsızların çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden kablo çalmaları ise pes dedirtti.Hırsızlık yapan 3 şahıs, çaldıkları kablolarla beraber olay yerinden koşarak uzaklaştı.
Gaziantep’te gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti
Gaziantep’te gündüz vakti kablo çalan şahıslar bu kadarına da pes dedirtti.
Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Bekirbey Mahallesi’nde meydana geldi. Güpegündüz bir evin önündeki kabloları çalan 3 şahıs, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Hırsızların çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden kablo çalmaları ise pes dedirtti.
Hırsızlık yapan 3 şahıs, çaldıkları kablolarla beraber olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.