pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Hakkari’de otomobil kontrolden çıktı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 18:32, Güncelleme: 21.06.2024 - 18:09
 

Hakkari’de otomobil kontrolden çıktı: 2 yaralı

Hakkari’de otomobil kontrolden çıktı: 2 yaralı

Hakkari’de kontrolden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Dağgöl Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Mahalle sakinlerinin sağlık ekibine haber verimse üzerine bölgeye gelen ekipler, 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.
Hakkari’de otomobil kontrolden çıktı: 2 yaralı
Hakkari’de kontrolden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Dağgöl Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Mahalle sakinlerinin sağlık ekibine haber verimse üzerine bölgeye gelen ekipler, 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.