pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Gemlik’te bir kişi silahla vuruldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 15:00, Güncelleme: 20.06.2024 - 14:55
 

Gemlik’te bir kişi silahla vuruldu

Gemlik’te bir kişi silahla vuruldu

Gemlik perşembe pazarında bir kişi bacağından silahla vuruldu. Olaydan sonra kaçan zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı.Olay, Eşref Dinçer Mahallesi perşembe pazarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışmada bir kişi bacağından silahla vuruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan yaralı vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı Kumla girişinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.
Gemlik’te bir kişi silahla vuruldu
Gemlik perşembe pazarında bir kişi bacağından silahla vuruldu. Olaydan sonra kaçan zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı.
Olay, Eşref Dinçer Mahallesi perşembe pazarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışmada bir kişi bacağından silahla vuruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan yaralı vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı Kumla girişinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.