pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Çınarcık bayramda doldu taştı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 14:33, Güncelleme: 20.06.2024 - 14:02
 

Çınarcık bayramda doldu taştı

Çınarcık bayramda doldu taştı

Yalova’nın Çınarcık ilçesi Kurban Bayramı’nda doldu taştı. İlçede gündüzleri plajlar akşamları ise sokaklar tatilcilerin akınına uğradı.Kurban Bayramı’nda Çınarcık ilçesi tatilcilerin gözdesi oldu. Yazlıkçıların yanı sıra günü birlikçilerin de akın ettiği ilçede yoğunluk yaşanıyor. İlçeye gelen misafirler gündüzleri plajları doldururken geceleri ise sokaklar ve eğlence yerlerinde hareketlilik devam ediyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince ilçedeki yoğunluğun sürmesi bekleniyor.
Çınarcık bayramda doldu taştı
Yalova’nın Çınarcık ilçesi Kurban Bayramı’nda doldu taştı. İlçede gündüzleri plajlar akşamları ise sokaklar tatilcilerin akınına uğradı.
Kurban Bayramı’nda Çınarcık ilçesi tatilcilerin gözdesi oldu. Yazlıkçıların yanı sıra günü birlikçilerin de akın ettiği ilçede yoğunluk yaşanıyor. İlçeye gelen misafirler gündüzleri plajları doldururken geceleri ise sokaklar ve eğlence yerlerinde hareketlilik devam ediyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince ilçedeki yoğunluğun sürmesi bekleniyor.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.