pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bilecik genelinde "Acemi Kasap" bilançosu belli oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 10:32, Güncelleme: 20.06.2024 - 10:21
 

Bilecik genelinde "Acemi Kasap" bilançosu belli oldu

Bilecik genelinde "Acemi Kasap" bilançosu belli oldu

Bilecik’te kurban kesmeye çalışırken yaralanan 106 acemi kasap hastanelik oldu.Kurban Bayramı boyunca kurbanlıklarını keserken yaralananlar hastanelerin acil servislerine başvurdu. Bilecik il genelinde 106 kişi kurban keserken bıçak gibi kesici aletler ile yaralandı. Acil servise giden acemi kasaplar burada yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldular.
Bilecik genelinde "Acemi Kasap" bilançosu belli oldu
Bilecik’te kurban kesmeye çalışırken yaralanan 106 acemi kasap hastanelik oldu.
Kurban Bayramı boyunca kurbanlıklarını keserken yaralananlar hastanelerin acil servislerine başvurdu. Bilecik il genelinde 106 kişi kurban keserken bıçak gibi kesici aletler ile yaralandı. Acil servise giden acemi kasaplar burada yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldular.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.