pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Sinop’ta çıkan yangında 5 ev zarar gördü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2024 - 11:02, Güncelleme: 19.06.2024 - 10:40
 

Sinop’ta çıkan yangında 5 ev zarar gördü

Sinop’ta çıkan yangında 5 ev zarar gördü

Sinop’un Durağan ilçesi Cevizlibağ köyünde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü.Sinop’un Durağan ilçesi Cevizlibağ köyünde bir evde yangın çıktı. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle büyüyerek diğer evlere sıçraması üzerine olay yerine itfaiye, orman, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce tarafından müdahale edilen yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangın sonrası 5 evde zarar meydana geldi.Sinop Valisi Mustafa Özarslan, protokol üyeleri ile birlikte yangının yaşandığı köye giderek incelemede bulundu.
Sinop’ta çıkan yangında 5 ev zarar gördü
Sinop’un Durağan ilçesi Cevizlibağ köyünde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü.
Sinop’un Durağan ilçesi Cevizlibağ köyünde bir evde yangın çıktı. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle büyüyerek diğer evlere sıçraması üzerine olay yerine itfaiye, orman, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce tarafından müdahale edilen yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangın sonrası 5 evde zarar meydana geldi.
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, protokol üyeleri ile birlikte yangının yaşandığı köye giderek incelemede bulundu.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.