pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Gruplar arası kavgada sokak ringe döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2024 - 09:31, Güncelleme: 19.06.2024 - 09:14
 

Gruplar arası kavgada sokak ringe döndü

Gruplar arası kavgada sokak ringe döndü

Bursa’da 2 grup arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra yumruklu kavgaya döndü. Sokağın ringe döndüğü anlar amatör kameraya yansıdı.Olay, Gürsu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Sokağın ringe döndüğü kavgada olaya gece kartalları müdahale etti. Bekçiler, kavga eden tarafları biber gazı sıkarak güçlükle ayırdı. O anlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.
Gruplar arası kavgada sokak ringe döndü
Bursa’da 2 grup arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra yumruklu kavgaya döndü. Sokağın ringe döndüğü anlar amatör kameraya yansıdı.
Olay, Gürsu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Sokağın ringe döndüğü kavgada olaya gece kartalları müdahale etti. Bekçiler, kavga eden tarafları biber gazı sıkarak güçlükle ayırdı. O anlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.