pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Altekma’dan pasör bölgesine takviye

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2024 - 12:30, Güncelleme: 18.06.2024 - 12:28
 

Altekma’dan pasör bölgesine takviye

Altekma’dan pasör bölgesine takviye

Efeler Ligi hazırlıklarını transfer çalışmalarıyla sürdüren Altekma, pasör bölgesinde görev yapan Boğaçhan Zambak’ı renklerine bağladı.Yeni sezonda Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Altekma, hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. İç transfer hamlelerinin yanı sıra dış transferde de harekete geçen İzmir ekibi, pasör bölgesinde görev yapan Boğaçhan Zambak’ı kadrosuna kattı.Profesyonel voleybol yaşamına Galatasaray’da başlayan 30 yaşındaki voleybolcu, Düzce Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Akkuş Belediyespor ve son olarak Gaziantep Gençlik Spor’da görev yaptı.
Altekma’dan pasör bölgesine takviye
Efeler Ligi hazırlıklarını transfer çalışmalarıyla sürdüren Altekma, pasör bölgesinde görev yapan Boğaçhan Zambak’ı renklerine bağladı.
Yeni sezonda Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Altekma, hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. İç transfer hamlelerinin yanı sıra dış transferde de harekete geçen İzmir ekibi, pasör bölgesinde görev yapan Boğaçhan Zambak’ı kadrosuna kattı.
Profesyonel voleybol yaşamına Galatasaray’da başlayan 30 yaşındaki voleybolcu, Düzce Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Akkuş Belediyespor ve son olarak Gaziantep Gençlik Spor’da görev yaptı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.