pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bisiklet hırsızının rahat tavırları pes dedirtti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2024 - 12:03, Güncelleme: 01.06.2024 - 11:43
 

Bisiklet hırsızının rahat tavırları pes dedirtti

Bisiklet hırsızının rahat tavırları pes dedirtti

Bursa’nın Kestel ilçesinde, bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Şehit Namık Ausutay Caddesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi apartmana girerek önce merdivenleri kontrol edip, daha sonra apartman girişinde bulunan ve piyasa değeri 10 bin TL olan bisikleti çalarak kayıplara karıştı. Hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Bisiklet hırsızının rahat tavırları pes dedirtti
Bursa’nın Kestel ilçesinde, bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Şehit Namık Ausutay Caddesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi apartmana girerek önce merdivenleri kontrol edip, daha sonra apartman girişinde bulunan ve piyasa değeri 10 bin TL olan bisikleti çalarak kayıplara karıştı. Hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.