pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bozüyük’te "Çocukların Gözünden Hayat" temalı karma resim sergisi açıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2024 - 11:02, Güncelleme: 01.06.2024 - 10:37
 

Bozüyük’te "Çocukların Gözünden Hayat" temalı karma resim sergisi açıldı

Bozüyük’te "Çocukların Gözünden Hayat" temalı karma resim sergisi açıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında BİL-EN programı çerçevesinde hazırlanan ve ilçede öğrenim gören öğrencilerin eserlerinden oluşan "Çocukların Gözünden Hayat" temalı karma resim sergisi açıldı.Tüm sınıf düzeyinde ve farklı yaşlarda öğrencinin eserleri Bozüyük Çarşı Meydanında Bozüyük halkının beğenisine sunuldu. Açılışını Kaymakam Adem Öztürk’ün yaptığı sergiyi gezenler, öğrencilere ait resimleri ilgiyle incelediler. Kaymakam Adem Öztürk, sergi ile ilgili olarak eserleriyle sergiyi renklendiren öğrencileri tebrik ederken, emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.
Bozüyük’te "Çocukların Gözünden Hayat" temalı karma resim sergisi açıldı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında BİL-EN programı çerçevesinde hazırlanan ve ilçede öğrenim gören öğrencilerin eserlerinden oluşan "Çocukların Gözünden Hayat" temalı karma resim sergisi açıldı.
Tüm sınıf düzeyinde ve farklı yaşlarda öğrencinin eserleri Bozüyük Çarşı Meydanında Bozüyük halkının beğenisine sunuldu. Açılışını Kaymakam Adem Öztürk’ün yaptığı sergiyi gezenler, öğrencilere ait resimleri ilgiyle incelediler. Kaymakam Adem Öztürk, sergi ile ilgili olarak eserleriyle sergiyi renklendiren öğrencileri tebrik ederken, emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.