pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Pazaryeri’nde otomobil alevlere teslim oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2024 - 10:00, Güncelleme: 01.06.2024 - 09:58
 

Pazaryeri’nde otomobil alevlere teslim oldu

Pazaryeri’nde otomobil alevlere teslim oldu

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde alevlere teslim olan otomobil kullanılımaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, Yüzbaşı mahallesinde seyir halindeki Ali M.’nin idaresindeki 06 BNK 507 plakalı otomobil bir anda alev aldı. Araçtan atlayarak kurtulan sürücü ile çevredekiler yangın tüpleriyle yanan aracı söndürmeye çalıştılar. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen Pazaryeri Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler tarafından söndürülen araçta maddi hasar oluştu.
Pazaryeri’nde otomobil alevlere teslim oldu
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde alevlere teslim olan otomobil kullanılımaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Yüzbaşı mahallesinde seyir halindeki Ali M.’nin idaresindeki 06 BNK 507 plakalı otomobil bir anda alev aldı. Araçtan atlayarak kurtulan sürücü ile çevredekiler yangın tüpleriyle yanan aracı söndürmeye çalıştılar. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen Pazaryeri Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler tarafından söndürülen araçta maddi hasar oluştu.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.