pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Karapınar’da özel öğrenciler ve öğretmenlerinin yılsonu sergisi açıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2024 - 16:16
 

Karapınar’da özel öğrenciler ve öğretmenlerinin yılsonu sergisi açıldı

Karapınar’da özel öğrenciler ve öğretmenlerinin yılsonu sergisi açıldı

Konya’nın Karapınar ilçesinde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri ve özel öğrencilerinin düzenlediği yılsonu sergisi açıldı.Serginin açılışında özel öğrenciler ile davetliler arasında renkli görüntüler oluştu. Davetliler özel öğrencilerle yakından ilgilenerek el emeği göz nuru ürünlerini tek tek inceledi. Özel öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı sergi davetlilerden büyük ilgi gördü. Sergide öğrenciler ve öğretmenler yaptıkları el sanatları, takı tasarım, eğitsel materyaller, el becerisi ürünleri katılımcılara anlattı.Özel öğrencilerden Hamit Diri çok mutlu olduğunu, yaptıkları ürünlerin çok beğenildiğini belirtirken, sergiye katılan protokol mensupları başarılarından dolayı öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.
Karapınar’da özel öğrenciler ve öğretmenlerinin yılsonu sergisi açıldı
Konya’nın Karapınar ilçesinde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri ve özel öğrencilerinin düzenlediği yılsonu sergisi açıldı.
Serginin açılışında özel öğrenciler ile davetliler arasında renkli görüntüler oluştu. Davetliler özel öğrencilerle yakından ilgilenerek el emeği göz nuru ürünlerini tek tek inceledi. Özel öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı sergi davetlilerden büyük ilgi gördü. Sergide öğrenciler ve öğretmenler yaptıkları el sanatları, takı tasarım, eğitsel materyaller, el becerisi ürünleri katılımcılara anlattı.
Özel öğrencilerden Hamit Diri çok mutlu olduğunu, yaptıkları ürünlerin çok beğenildiğini belirtirken, sergiye katılan protokol mensupları başarılarından dolayı öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.