pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Adliye personeli ve çocuklarına ilizyon gösterisi düzenlendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2024 - 15:19
 

Adliye personeli ve çocuklarına ilizyon gösterisi düzenlendi

Adliye personeli ve çocuklarına ilizyon gösterisi düzenlendi

Kayseri adliyesinde görevli cumhuriyet savcıları, hakim ve adliye personeli ve çocuklarına yönelik ilizyon ve kukla gösterisi düzenlendi.Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün ’Personelin Sesi Adaletin Nefesi ’ sloganıyla başlatılan etkinlikler çerçevesinde cumhuriyet savcıları, hakimler, adliye personelleri ve çocuklarına yönelik ’İsmail’ce ile eğlence’ isimli illüzyon kukla ve çocuk dansları içeren gösteri düzenlendi.Adliye konferans salonunda düzenlenen etkinlikte illizyonist İsmail Solmaz çeşitli şovlar düzenlerken programa Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz da katıldı.
Adliye personeli ve çocuklarına ilizyon gösterisi düzenlendi
Kayseri adliyesinde görevli cumhuriyet savcıları, hakim ve adliye personeli ve çocuklarına yönelik ilizyon ve kukla gösterisi düzenlendi.
Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün ’Personelin Sesi Adaletin Nefesi ’ sloganıyla başlatılan etkinlikler çerçevesinde cumhuriyet savcıları, hakimler, adliye personelleri ve çocuklarına yönelik ’İsmail’ce ile eğlence’ isimli illüzyon kukla ve çocuk dansları içeren gösteri düzenlendi.
Adliye konferans salonunda düzenlenen etkinlikte illizyonist İsmail Solmaz çeşitli şovlar düzenlerken programa Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz da katıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.