pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bursa Kız Lisesi mezunları mantı gününde buluştu

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2024 - 13:16
 

Bursa Kız Lisesi mezunları mantı gününde buluştu

Bursa Kız Lisesi mezunları mantı gününde buluştu

Bursa Kız Lisesi mezunları, mantı gününde bir araya geldi.Her yıl olduğu gibi Atatürk heykeline mezunlarla birlikte çelenk sunumunu gerçekleştiren kız lisesi öğrencileri, mezunlarının da bulunduğu Barış Kadın Bando Takımının çaldığı marşlarla herkesi coşturdu. Okul bahçesinde toplanan öğrencilere, 30., 40. ve 50. yıl mezuniyet plaketi verildi.Bursa Kız Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Serap Erzen, "Eğitim gördüğü yere, günlerini, aylarını ve yıllarını vermiş mezunlarımız ile okulumuza olan vefa borcu için buradayız. Bizler kadınlar olarak düşünmekten, üretmekten sevgiyle emek vermekten hiç vazgeçmedik" dedi.
Bursa Kız Lisesi mezunları mantı gününde buluştu
Bursa Kız Lisesi mezunları, mantı gününde bir araya geldi.
Her yıl olduğu gibi Atatürk heykeline mezunlarla birlikte çelenk sunumunu gerçekleştiren kız lisesi öğrencileri, mezunlarının da bulunduğu Barış Kadın Bando Takımının çaldığı marşlarla herkesi coşturdu. Okul bahçesinde toplanan öğrencilere, 30., 40. ve 50. yıl mezuniyet plaketi verildi.
Bursa Kız Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Serap Erzen, "Eğitim gördüğü yere, günlerini, aylarını ve yıllarını vermiş mezunlarımız ile okulumuza olan vefa borcu için buradayız. Bizler kadınlar olarak düşünmekten, üretmekten sevgiyle emek vermekten hiç vazgeçmedik" dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.