pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Erzincanlı sporcular Türkiye şampiyonu oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2024 - 08:48
 

Erzincanlı sporcular Türkiye şampiyonu oldu

Erzincanlı sporcular Türkiye şampiyonu oldu

Mersin / Erdemli de düzenlenen Havalı Sporlar Atıcılık Okul Sporları Türkiye müsabakalarında yarışan Erzincanlı sporcular Melike Polat, Nisanur Özatalay ve Tuana Deniz, Okul Sporları Havalı Silahlar Genç Kadınlar tüfek kategorisinde Türkiye şampiyonu oldular.Havalı Silahlar Genç Erkekler ferdi tüfek kategorisinde yarışan Kerim Can Karanlık ise Türkiye 3’üncüsü oldu.
Erzincanlı sporcular Türkiye şampiyonu oldu
Mersin / Erdemli de düzenlenen Havalı Sporlar Atıcılık Okul Sporları Türkiye müsabakalarında yarışan Erzincanlı sporcular Melike Polat, Nisanur Özatalay ve Tuana Deniz, Okul Sporları Havalı Silahlar Genç Kadınlar tüfek kategorisinde Türkiye şampiyonu oldular.
Havalı Silahlar Genç Erkekler ferdi tüfek kategorisinde yarışan Kerim Can Karanlık ise Türkiye 3’üncüsü oldu.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.