pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak Yüksekova’da

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2024 - 14:32, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:22
 

Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak Yüksekova’da

Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak Yüksekova’da

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hakkari ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirmek üzere Yüksekova ilçesine geldi.Hakkari, ilçe ve beldelerinde birtakım incelemelerde bulunmak üzere uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na gelen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Uçarmak, daha sonra kara yoluyla İran sınırında bulunan Esendere Beldesi’ne gitti.
Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak Yüksekova’da
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hakkari ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirmek üzere Yüksekova ilçesine geldi.
Hakkari, ilçe ve beldelerinde birtakım incelemelerde bulunmak üzere uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na gelen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Uçarmak, daha sonra kara yoluyla İran sınırında bulunan Esendere Beldesi’ne gitti.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.