pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

MSB’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2024 - 10:31, Güncelleme: 19.05.2024 - 10:12
 

MSB’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı

MSB’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayımladı.Milli Savunma Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayımladı. Mesajda, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine yer vererek, “‘Gençler! Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır’ diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca videoda Gençlik Marşı yer aldı.
MSB’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı
Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayımladı.
Milli Savunma Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayımladı. Mesajda, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine yer vererek, “‘Gençler! Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır’ diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca videoda Gençlik Marşı yer aldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.