pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kazada telef olan hayvanlar gömüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2024 - 09:00, Güncelleme: 19.05.2024 - 08:37
 

Kazada telef olan hayvanlar gömüldü

Kazada telef olan hayvanlar gömüldü

Hakkari’de tırın kaza yapması soncu telef olan onlarca küçükbaş hayvan, belediye ekipleri tarafından gömüldü.Hakkari’den 25 kilometre uzaklıktaki Üzümcü köyü yakınlarında dün meydana gelen kazada, koyun yüklü tır kontrolden çıkarak devrilmiş, onlarca hayvan ise telef olmuştu. Belediye ekibinin yardımı ile araç yoldan kaldırılırken, telef olan hayvanlar ise açılan bir çukura gömülerek üzerleri kireçle kapatıldı.İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, Üzümcü köyü yakınında meydana gelen trafik kazasında sıkışan ve telef olan küçükbaş hayvanların kireçlenerek gömüldüğünü belirttiler.
Kazada telef olan hayvanlar gömüldü
Hakkari’de tırın kaza yapması soncu telef olan onlarca küçükbaş hayvan, belediye ekipleri tarafından gömüldü.
Hakkari’den 25 kilometre uzaklıktaki Üzümcü köyü yakınlarında dün meydana gelen kazada, koyun yüklü tır kontrolden çıkarak devrilmiş, onlarca hayvan ise telef olmuştu. Belediye ekibinin yardımı ile araç yoldan kaldırılırken, telef olan hayvanlar ise açılan bir çukura gömülerek üzerleri kireçle kapatıldı.
İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, Üzümcü köyü yakınında meydana gelen trafik kazasında sıkışan ve telef olan küçükbaş hayvanların kireçlenerek gömüldüğünü belirttiler.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.