pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rıza Kocaoğlu’ndan, Elazığspor’a destek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2024 - 15:31, Güncelleme: 18.05.2024 - 15:11
 

Rıza Kocaoğlu’ndan, Elazığspor’a destek

Rıza Kocaoğlu’ndan, Elazığspor’a destek

Dizi ve sinema oyuncusu Rıza Kocaoğlu, sosyal medya hesabından ’başarılar’ notuyla Elazığspor forması paylaşımı yaparak, bordo-beyazlılar destek verdi.TFF 3. Lig play-off turunda mücadele eden Elazığspor’a, ünlü isimler destek paylaşımları yapıyor. Bu isimlere dizi ve sinema oyuncusu Rıza Kayaoğlu da dahil oldu. Kayaoğlu kendisi gibi oyuncu olan Elazığlı Emrah Aytemur ile birlikte sosyal medya üzerinden Elazığspor’a destek verdi.Söz konusu fotoğraflı paylaşımda Kayaoğlu, ’Çok teşekkür ederim kardeşim Emrah Aytemur, başarılar Elazığspor’ yazarak destekte bulundu. .
Rıza Kocaoğlu’ndan, Elazığspor’a destek
Dizi ve sinema oyuncusu Rıza Kocaoğlu, sosyal medya hesabından ’başarılar’ notuyla Elazığspor forması paylaşımı yaparak, bordo-beyazlılar destek verdi.
TFF 3. Lig play-off turunda mücadele eden Elazığspor’a, ünlü isimler destek paylaşımları yapıyor. Bu isimlere dizi ve sinema oyuncusu Rıza Kayaoğlu da dahil oldu. Kayaoğlu kendisi gibi oyuncu olan Elazığlı Emrah Aytemur ile birlikte sosyal medya üzerinden Elazığspor’a destek verdi.
Söz konusu fotoğraflı paylaşımda Kayaoğlu, ’Çok teşekkür ederim kardeşim Emrah Aytemur, başarılar Elazığspor’ yazarak destekte bulundu. .

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.