pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:47
 

Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar

Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 9 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Hakkında ’Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma ve cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçları olmak üzere 2 ayrı suçtan 9 yıl, 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararları bulunan M.Ö.(31) ile ve G.Ö.(38) isimli şahısların Bodrum’da olduğu belirlendi.2 şahıs, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.M.Ö. ve G.Ö. isimli şahıslar tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 9 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.
Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Hakkında ’Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma ve cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçları olmak üzere 2 ayrı suçtan 9 yıl, 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararları bulunan M.Ö.(31) ile ve G.Ö.(38) isimli şahısların Bodrum’da olduğu belirlendi.
2 şahıs, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.
M.Ö. ve G.Ö. isimli şahıslar tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.