pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Pompalı tüfekle bayram kutlayan şahıs gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2024 - 14:32, Güncelleme: 11.04.2024 - 14:09
 

Pompalı tüfekle bayram kutlayan şahıs gözaltına alındı

Pompalı tüfekle bayram kutlayan şahıs gözaltına alındı

Ramazan Bayramı’nın ilk gününü pompalı tüfekle defalarca ateş ederek kutlayan şahıs gözaltına alındı.Çekmeköy’de bir vatandaş dün bayram sevincini pompalı tüfekle ateş ederek kutladı. Bütün sevenlerine iyi bayramlar dileyerek defalarca pompalı tüfekle ateş edip o anları sosyal medyaya yükleyen şahıs emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, Alemdağ Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.
Pompalı tüfekle bayram kutlayan şahıs gözaltına alındı
Ramazan Bayramı’nın ilk gününü pompalı tüfekle defalarca ateş ederek kutlayan şahıs gözaltına alındı.
Çekmeköy’de bir vatandaş dün bayram sevincini pompalı tüfekle ateş ederek kutladı. Bütün sevenlerine iyi bayramlar dileyerek defalarca pompalı tüfekle ateş edip o anları sosyal medyaya yükleyen şahıs emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, Alemdağ Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.