pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Yangın faciasında ölen Gökay Tevlek son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 18:35, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:58
 

Yangın faciasında ölen Gökay Tevlek son yolculuğuna uğurlandı

Yangın faciasında ölen Gökay Tevlek son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş’ta eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek, son yolculuğuna uğurlandı.Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek için Sarıyer Cezayirli Gazi Hasan Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, yakınları, sevenleri, katıldı. Ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazı sonrası Bahçeköy Mezarlığına defnedildi.
Yangın faciasında ölen Gökay Tevlek son yolculuğuna uğurlandı
Beşiktaş’ta eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek, son yolculuğuna uğurlandı.
Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek için Sarıyer Cezayirli Gazi Hasan Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, yakınları, sevenleri, katıldı. Ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazı sonrası Bahçeköy Mezarlığına defnedildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.