pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kapıkule Gümrük Kapısında 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2024 - 12:07, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:38
 

Kapıkule Gümrük Kapısında 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Kapıkule Gümrük Kapısında 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kapıkule Gümrük Kapısında gerçekleştirdiği ortak operasyonda tahmini piyasa değeri 95 Milyon TL olan yaklaşık 220 kilogram ağırlığında esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü Ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısında bir araca yönelik olarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile müştereken gerçekleştirilen operasyon neticesinde tahmini piyasa değeri 95 Milyon TL olan yaklaşık 220 kilogram ağırlığında esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kapıkule Gümrük Kapısında 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kapıkule Gümrük Kapısında gerçekleştirdiği ortak operasyonda tahmini piyasa değeri 95 Milyon TL olan yaklaşık 220 kilogram ağırlığında esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü Ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısında bir araca yönelik olarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile müştereken gerçekleştirilen operasyon neticesinde tahmini piyasa değeri 95 Milyon TL olan yaklaşık 220 kilogram ağırlığında esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.